divendres, 23 de setembre del 2011

Laspaúles, Osca

Uns magnífics dies de cap de setmana, compartits amb els amics de l' aquarel·la i la acollidora gent d' aquest poblet del Pirineu que ens va oferir un esplèndid dinar de germanor...d' aquells d' abans.   





8 comentaris:

Fernando Pena ha dit...

Se nota que has pasado buenos momentos viendo los resultados
saludos

joshemari ha dit...

Amigo Manel. Estas dos acuarelas que hoy nos enseñas y que reprentan a Laspaúles de Huesca, las considero geniales y te felicito por ellas.
Saludos.

www.manelplana.com ha dit...

Fernando, que tal estas...si que lo pasamos bien pintando con la gente de la acuarela...ya sabes...yo hice algunas notas de divertimento...celebro que te gusten,
un abrazo.

www.manelplana.com ha dit...

José Mari...con Raimundo y algunos de la "colla" nos divertimos pintando...grácias por tus elogios. a ver si nos vemos pronto.

Laura Sanz Masdeu ha dit...

Hola Manel, vaig tenir el plaer de veure-les en directe però no puc deixar de dir-te que són molt bones, la de les muntanyes especialment em diu molt.
Una abraçada, ens veurem a la inauguració de la Barceloneta.

entintades ha dit...

Sr. Plana, com sempre unes aquarel·les precioses. Aquest estiu vaig poder visitar l'exposició col·lectiva sobre Montserrat que veu muntar a Navarcles i em va agradar molt poder veure un dels seus originals en directe, també a Navarcles en una altre ocasió però en una altre sala fa uns anys vaig tenir l'oportunitat de veure un parell d'aquarel·les seves. Gràcies per compartir els seus treballs i un plaer saludar-lo.

Teresa Giménez Pous ha dit...

M'agraden, principalment la segona.
Si que ho vàrem passar be amb unes persones tant acollidores.

Sadeu ha dit...

Manel, fantàstiques aquarel·les, eres el rei de la muntanya. ; )